Charge Me Up!

Partner belépés

Hogyan működik

Bevezetünk a Charge me Up! rejtelmeibe

1. Üdvözöl a Charge me Up!

Üdvözöl a Charge me Up!

Az ingyenes Charge me Up! mobileszköz-töltő szolgáltatás társad a hétköznapokban. Gyors segítség, amikor telefonod, táblagéped merülőben van. Kényelmes módja annak, hogy mindig elérhető maradj.

A Charge me Up! töltőt megtalálod töltőpontjainkon, többek között éttermekben, kávézókban és kozmetikákban, ahol nemcsak a telefonod, hanem te is feltöltődhetsz. Ráadásul a Charge me Up! telefonos alkalmazással exkluzív kedvezményeket is igénybe vehetsz a töltőpontokon.

2. Találd meg a neked való töltőpontot

Találd meg a neked való töltőpontot

Keresd meg egy szempillantás alatt a hozzád legközelebb található és legszimpatikusabb töltőpontot az okostelefonos alkalmazásunkkal vagy a weboldalunkon.

Fusd át a kiválasztott töltőpont éppen aktuális kedvezményeit is (ezeket a töltőpont profilján a Kedvezmények fül alatt találod).

Ha szolgáltatással foglalkozol, csatlakozz te is folyamatosan bővülő országos töltőpont-hálózatunkhoz, és tedd szebbé vendégeid életét ezzel a szolgáltatással.

Android alkalmazásiPhone alkalmazás

3. Töltődj fel

Töltődj fel

Ugorj be a választott töltőpontra, ahol a személyzettől kapott Charge me Up! töltővel feltöltheted a telefonodat vagy táblagépedet, amíg iszol egy kávét, harapsz valamit, vagy éppen megszépülsz.

Ne felejtsd el érvényesíteni a mobilos alkalmazásban található kedvezményt sem! Nagyjából 30 perc alatt feltöltődik a mobileszközöd,és te is frissen és kipihenten indulhatsz tovább.

Töltőpontok

4. Keresd a kedvezményeket

Keresd a kedvezményeket

Most még jobban megéri meglátogatni a Charge me Up! töltőpontokat, hiszen exkluzív kedvezményekkel lepünk meg. Nem kell mást tenned, mint letölteni a mobilos alkalmazást, ahol minden töltőpont profilján megtalálod az aktuális kedvezményeket a Kedvezmények fül alatt.

Ezután, ha beugrasz a kiválasztott töltőpontra, már csak meg kell mutatnod a választott kedvezményt a mobilodon a személyzetnek, amit ők érvényesítenek neked, és már élvezheted is az előnyeit.

Kedvezmények

Mindig a legrosszabbkor
merül le a telefonod?

Töltsd le ingyenes
alkalmazásunkat
és keress töltőpontot

Android iOs

Felhasználóink véleménye

Csatlakozz hozzájuk, próbáld ki te is a Charge Me Up! szolgáltatásait

Óriási! Egy gonddal kevesebb...:)

Bókai Ferenc, Sopron

Öt csillag!! Az app segítségével még új helyeket is megismertünk a barátnőimmel! :)

Zsuzsa, Érd

És még a töltőket is lehet ingyen használni! Nagyon király! :D

Peti, Debrecen

Merül a telefonom? Kit érdekel! Csak beugrok egy töltőpontra és az este mehet tovább!!!

Pisti, Pápa

Kompakt és gyors! Szuper, hogy egyre több hely csatlakozik hozzá! Nem egyszer húzott ki a bajból. :)

Tamás, Budapest

Legyél te is partnerünk

Egy merülő telefon új vendégeket hozhat? Igen! Gondolj csak bele. A mobilosok nagy része napi szinten küzd az éppen rosszkor, rossz helyen merülő mobil problémájával. Te melyik kávézóba, étterembe mennél be ilyenkor? Egyre többen keresik azokat a vendéglátóhelyeket, ahol egyszerűen, gyorsan fel tudják tölteni mobiljukat. A Charge me Up! ehhez biztosítja a telefontöltőket, valamint vendéglátóhelyed bekerül a Charge me Up mobiltelefon töltőpontok egyre népesebb táborába. Akciókat indíthatsz saját admin felületedről, melyekről a Charge me Up! applikáció a telefonján értesíti a vendéget. Emellett csatlakozhatsz italos partnereink akcióihoz is. Regisztrálj egyszerűen online, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudd meg miért jó a partnerünknek lenni

Szeretnél értesülni a legfrissebb eseményekről, hírekről, akciókról?

Iratkozz fel hírlevelünkre.

Tetszik? Kövess minket
Facebookon is

facebook.com/chargemeupNET