Charge Me Up!

Partner belépés

Rólunk

A csapat a Charge me Up! mögött
Rólunk

A Charge me Up! csapata egy baráti társaság tagjaiból állt össze. Alakulásunk óta azon dolgozunk, hogy a Charge me Up! minél több ember mindennapjait segítse a mobil eszköz feltöltésben és új helyek megismerésében. Folyamatos újításainkkal, innovatív megoldásokkal szeretnénk partnereinknek segíteni az új vendégek megtalálásában.

A Charge me Up! ötletét saját problémánk megoldása inspirálta. Velünk is gyakran előfordult, hogy távol bármilyen töltési lehetőségtől merülni kezdett a mobilunk. Jártuk a vendéglátóhelyeket, töltő után kutatva, majd az egyik helyen végre sikerült a pultba beadni a telefont.

Biztos volt mindenki hasonló helyzetben, és ez a megoldás kényelmetlen volt mindkettőnk számára. Mi elszakadtunk a telefonunktól, a személyzetnek pedig plusz munkát okoztunk az amúgy is bokros teendői mellett. Ekkor jött az ötlet, hogy miért ne tölthetnénk a telefonunk közvetlenül az asztalnál? Így született meg a Charge me Up! mobil eszköz töltő.

2015-ben a Charge me Up! átlépi az országhatárt, és Ausztriában valamint Szlovákiában is megkezdi működését. További franchise partnereket keresünk, részletes információért írj nekünk vagy hívd kollégánkat a +36 30 401 4905-ös telefonszámon.

A Charge me Up! számokban

Hálózatunk folyamatosan bővül új töltőpontokkal és felhasználókkal, tarts velük te is

150+

Töltőponttal rendelkezünk szerte az országban.

5.200+

Felhasználó élvezi Charge me Up! szolgáltatásait és kedvezményeit.

50.000+

Mobil eszköz feltöltés az elmúlt évben.

Felhasználóink véleménye

Csatlakozz hozzájuk, próbáld ki te is a Charge Me Up! szolgáltatásait

Óriási! Egy gonddal kevesebb...:)

Bókai Ferenc, Sopron

Merül a telefonom? Kit érdekel! Csak beugrok egy töltőpontra és az este mehet tovább!!!

Pisti, Pápa

Kompakt és gyors! Szuper, hogy egyre több hely csatlakozik hozzá! Nem egyszer húzott ki a bajból. :)

Tamás, Budapest

Öt csillag!! Az app segítségével még új helyeket is megismertünk a barátnőimmel! :)

Zsuzsa, Érd

És még a töltőket is lehet ingyen használni! Nagyon király! :D

Peti, Debrecen

Legyél te is partnerünk

Egy merülő telefon új vendégeket hozhat? Igen! Gondolj csak bele. A mobilosok nagy része napi szinten küzd az éppen rosszkor, rossz helyen merülő mobil problémájával. Te melyik kávézóba, étterembe mennél be ilyenkor? Egyre többen keresik azokat a vendéglátóhelyeket, ahol egyszerűen, gyorsan fel tudják tölteni mobiljukat. A Charge me Up! ehhez biztosítja a telefontöltőket, valamint vendéglátóhelyed bekerül a Charge me Up mobiltelefon töltőpontok egyre népesebb táborába. Akciókat indíthatsz saját admin felületedről, melyekről a Charge me Up! applikáció a telefonján értesíti a vendéget. Emellett csatlakozhatsz italos partnereink akcióihoz is. Regisztrálj egyszerűen online, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudd meg miért jó a partnerünknek lenni