Charge Me Up!

Partner belépés
nyitva 08:00 - 23:59

Alessio Étterem

Étterem

Ahol egyszerre lehetek otthon és vendég!

Tetszik a hely? Nézd meg milyen
kedvezményeket ajánl neked

Kedvezményekhez
A pasaréti Alessio étteremben mindenkinek teljesülhet ez az álma. Mert ki ne gondolt volna már arra, egy nagyobb családi, vagy baráti ebéd esetleg vacsora előtt, de főként után, hogy de jó lenne most vendégnek lenni otthon. Ahol lesik a kívánságaimat kényeztetnek és nekem semmi más dolgom nincs, mint átadni magamat az ízek határtalan élvezetének.
Az Alessio étterem már sokak által kipróbált olasz konyhája, a családi környezet, a hét mindennapján átélhetővé teszi ezt az élményt.
Tavasztól pedig újra nyit a vendégek által imádott mediterrán hangulatú kert. Ilyenkor már mindenki alig várja, hogy kiülhessen az első tavaszi napsütésben egy barátságos teraszra kávézni, inni egy pohár bort, megenni a város egyik legjobb pizzáját, tésztáját.
Reggeli, ebéd és vacsora, vagyis a nap minden szakában, tudunk olyan finomságokat kínálni, amelyeknek igen nehéz ellenállni. Meg minek is!
Vendégeink többsége gyakran visszatér. Ez két dolgot jelent számunkra. Egyrészt azt, hogy elégedettek, szeretik, amit az Alessioban kapnak. Másrészt azt, hogy ezért a hűségért minden nap, újra és újra professzionálisan és alázattal meg kell dolgoznunk.

Szolgáltatások

  • WIFI
  • Bankkártyás fizetés
  • Kerthelyiség
  • Állatbarát
  • Klíma

Kedvezmények

Akciók kizárólag a Charge Me Up felhasználóknak

+Ajándék

Ajándék kávé

 
115 db maradt
nyitva 08:00 - 22:00

Kékfény Étterem és Pizzéria

Étterem
?
km, Kőszeg
-48%

Bacardi Cuba Libre

950 HUF helyett 494 HUF
119 db maradt
nyitva 09:00 - 21:00

Center Kávézó

Kávézó
?
km, Békéscsaba
-10%

A'la carte

 
119 db maradt
zárva

The Club

Étterem
?
km, Budapest IX. kerület

Mindig a legrosszabbkor
merül le a telefonod?

Töltsd le ingyenes
alkalmazásunkat
és keress töltőpontot

Android iOs

Legyél te is partnerünk

Egy merülő telefon új vendégeket hozhat? Igen! Gondolj csak bele. A mobilosok nagy része napi szinten küzd az éppen rosszkor, rossz helyen merülő mobil problémájával. Te melyik kávézóba, étterembe mennél be ilyenkor? Egyre többen keresik azokat a vendéglátóhelyeket, ahol egyszerűen, gyorsan fel tudják tölteni mobiljukat. A Charge me Up! ehhez biztosítja a telefontöltőket, valamint vendéglátóhelyed bekerül a Charge me Up mobiltelefon töltőpontok egyre népesebb táborába. Akciókat indíthatsz saját admin felületedről, melyekről a Charge me Up! applikáció a telefonján értesíti a vendéget. Emellett csatlakozhatsz italos partnereink akcióihoz is. Regisztrálj egyszerűen online, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudd meg miért jó a partnerünknek lenni

Szeretnél értesülni a legfrissebb eseményekről, hírekről, akciókról?

Iratkozz fel hírlevelünkre.

Tetszik? Kövess minket
Facebookon is

facebook.com/chargemeupNET