Charge Me Up!

Partner belépés
zárva

Chloe New Yorkban

Étterem

Nyíregyháza belvárosának szívében egy meglehetősen újszerű és páratlan formát öltő hely, ahol a kiváló konyha mellett egy finoman meghökkentő világ nyílik meg, ez a Chloé New Yorkban.

Tetszik a hely? Nézd meg milyen
kedvezményeket ajánl neked

Kedvezményekhez
Nyíregyháza belvárosának szívében a 13 éve jól működő Rolling Rock éttermet alakítottuk át, ezzel meglehetősen újszerű és páratlan formát öltve a helynek. Szükséges volt a váltás, hiszen a népszerűség és a kiváló konyha ellenére a design elfáradt, kellett valami újszerűen más, és sikerült egy finoman meghökkentő dolgot alkotni: ez lett a Chloé New Yorkban.

A név, az étterem enteriőrjéből ered. Az egésznek van egy New Yorki, nagyvárosias jellege, a nagy, gangos ablakok által, a felső álmennyezet érdekes formákkal való kiváltásával, amely engedni láttat a gépészeti elemek antracitra színezett elemeit, és mindez ötvöződik egy finoman elegáns francia hangulattal, organikus formavilággal. A francia vonulatból ered a francia női név választása, a Chloé. Erre született egy kitalált történet, amely egy párizsi lány, Chloé elvágyódásáról szól, az amerikai nagyvárosba, és új életéről, melynek legfőbb vágya, egy már régen megálmodott étterem megnyitása, New Yorkban. A mi nyíregyházi Chloénk matt fekete krétafelírásos falait, ez a kitalált sztori borítja, franciára fordított naplórészletek formájában.

Miután formákba öntöttük az új design-t, következett a konyha. Nagy hangsúlyt fektettünk az étlap helyi igényekhez igazításán túl, a könnyedebb, letisztultabb ízvilágú és nagyvárosi jellegű ételek választékos megalkotására. Valamivel többet akartunk az átlagosnál, valami olyat, ami természeténél fogva finom, ami máshogyan készül, ami egyszerű, de mégis meghökkentő.

Minden az alapanyagnál kezdődik.

Miért ne lehetne, a környék termelőinek összes megbízható, kiváló minőségű termékét összegyűjteni, miért ne lehetne házi tojásból, tejből,vajból, kukoricán tartott tanyasi csirkéből és kakasból, zamatos mangalicából, igazán sárga gyúrt tésztából, és friss fűszernövényekből főzni? –gondoltuk,….és utánajártunk.

Hát…, mindent megtaláltunk, sőt! Igazi értékeket találtunk, amikből finomakat főztünk, és közben nagyon jól éreztük magunkat, mert tudtuk, hogy az irány, amit megcéloztunk, a mi utunk.

Ezek az ételek pedig a mi kis kalandtúránk gyümölcsei, amit szívből ajánlunk mindenkinek!

Az ételek mellett az itallap összeállításában fontos szempont volt, a széles, de minőségi választék. A borok tekintetében az ország különböző vidékeinek minőségi bemutatása mellett, széles körben szerepelnek neves pálinkaházak legjobbjai. Széles a programválaszték is, hiszen a Chloé egyedülálló módon teremt lehetőséget élőzenés szombatokra, kellemes hangulatú bárzongorás csütörtökökre, és lounge jellegű clubzenés péntekekre. Ezen kívül nem ritka a – színházi társulattal való együttműködés keretében megvalósuló- vacsorázós pódiumest.

Ezúton kívánok mindenkinek kellemes kikapcsolódást és nagyon jó étvágyat!

Horváth Ági

Szolgáltatások

  • WIFI
  • Sportközvetítés
  • Bankkártyás fizetés
  • Kerthelyiség
  • Tánctér
  • Élőzene
  • Klíma
  • Parkoló

Kedvezmények

Akciók kizárólag a Charge Me Up felhasználóknak

+Ajándék

Ajándék kávé

 
115 db maradt
nyitva 08:00 - 22:00

Kékfény Étterem és Pizzéria

Étterem
?
km, Kőszeg
-48%

Bacardi Cuba Libre

950 HUF helyett 494 HUF
119 db maradt
nyitva 09:00 - 21:00

Center Kávézó

Kávézó
?
km, Békéscsaba
-10%

A'la carte

 
119 db maradt
zárva

The Club

Étterem
?
km, Budapest IX. kerület

Mindig a legrosszabbkor
merül le a telefonod?

Töltsd le ingyenes
alkalmazásunkat
és keress töltőpontot

Android iOs

Legyél te is partnerünk

Egy merülő telefon új vendégeket hozhat? Igen! Gondolj csak bele. A mobilosok nagy része napi szinten küzd az éppen rosszkor, rossz helyen merülő mobil problémájával. Te melyik kávézóba, étterembe mennél be ilyenkor? Egyre többen keresik azokat a vendéglátóhelyeket, ahol egyszerűen, gyorsan fel tudják tölteni mobiljukat. A Charge me Up! ehhez biztosítja a telefontöltőket, valamint vendéglátóhelyed bekerül a Charge me Up mobiltelefon töltőpontok egyre népesebb táborába. Akciókat indíthatsz saját admin felületedről, melyekről a Charge me Up! applikáció a telefonján értesíti a vendéget. Emellett csatlakozhatsz italos partnereink akcióihoz is. Regisztrálj egyszerűen online, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudd meg miért jó a partnerünknek lenni

Szeretnél értesülni a legfrissebb eseményekről, hírekről, akciókról?

Iratkozz fel hírlevelünkre.

Tetszik? Kövess minket
Facebookon is

facebook.com/chargemeupNET