Charge Me Up!

Partner belépés
zárva

Deák Étterem

Étterem

A MEGÚJULÓ DEÁK-ÉTTEREM: A TRADÍCIÓ TALÁKOZÁSA A MINŐSÉGGEL

Tetszik a hely? Nézd meg milyen
kedvezményeket ajánl neked

Kedvezményekhez
A Deák étterem Közép-Európa leghosszabb terének, a soproni Deák térnek – amelyet a “haza bölcséről”, Deák Ferencről neveztek el – egyik nevezetessége, patinás létesítménye. Az épület fennállása óta több funkciót is betöltött, viszont akármi is volt a tér és az utca neve, amelynek sarkán található, évtizedeken át a soproni fiatalság egyik kedvelt, népszerű törzshelye volt. Amikor 1891-ben Ullein Antal építész, vállalkozó megépíttette a Deák tér és az Erzsébet utca sarkán található házat, akkor a hivatalos cím Erzsébet utca 16, illetve Deák tér 29 volt. Az épület a kezdeti vendéglői funkció után, a 20. század első felében, úgy a 30-as években adott otthont tánciskolának (Löbl-féle), s még a második világháború előtt olasz kávézó is volt. A második világháború után a közterületeknek a szovjetbarát, kommunista nevekre való átkeresztelési hulláma a Deák teret és az Erzsébet utcát sem kerülte el. 1947-től a rendszerváltásig előbbi a Május 1 tér, utóbbi pedig a Köztársaság utca nevet viselte. Az ez idő alatt is a tér és utca sarkán álló vendéglátóipari egység mindvégig Deák étterem néven működött.
Fokozatosan vált “a Deák” néven fogalommá a soproniak körében, hogy aztán évtizedeken át ott találjanak egymásra ifjú szerelmesek, csattanjanak első (második és harmadik) csókok. A kerthelyiség, az élő zene igazi romantikus hátteret adott az ismerkedni, barátkozni vágyó fiataloknak, a kikapcsolódni óhajtó idősebbeknek. A Deák étterem Sopron egyik igazi nevezetességévé vált, olyannyira, hogy híre miatt a városon kívülről érkezők közül is sokan felkeresték, s nem is csalódtak benne. A rendszerváltás után, mint oly sok más közterület, a Deák tér, és az Erzsébet utca is visszakapta eredeti nevét. Az épület ma az Erzsébet utca 20 illetve a Deák tér 27 alatt található. Sopron egyik legnépszerűbb étterme 2011 június 7-től ismét látogatható.

Szolgáltatások

  • WIFI
  • Sportközvetítés
  • Bankkártyás fizetés
  • Akadálymentesített
  • Kerthelyiség
  • Tánctér
  • Állatbarát

Kedvezmények

Akciók kizárólag a Charge Me Up felhasználóknak

+Ajándék

Ajándék kávé

 
115 db maradt
zárva

Kékfény Étterem és Pizzéria

Étterem
?
km, Kőszeg
-48%

Bacardi Cuba Libre

950 HUF helyett 494 HUF
119 db maradt
zárva

Center Kávézó

Kávézó
?
km, Békéscsaba
-10%

A'la carte

 
119 db maradt
zárva

The Club

Étterem
?
km, Budapest IX. kerület

Mindig a legrosszabbkor
merül le a telefonod?

Töltsd le ingyenes
alkalmazásunkat
és keress töltőpontot

Android iOs

Legyél te is partnerünk

Egy merülő telefon új vendégeket hozhat? Igen! Gondolj csak bele. A mobilosok nagy része napi szinten küzd az éppen rosszkor, rossz helyen merülő mobil problémájával. Te melyik kávézóba, étterembe mennél be ilyenkor? Egyre többen keresik azokat a vendéglátóhelyeket, ahol egyszerűen, gyorsan fel tudják tölteni mobiljukat. A Charge me Up! ehhez biztosítja a telefontöltőket, valamint vendéglátóhelyed bekerül a Charge me Up mobiltelefon töltőpontok egyre népesebb táborába. Akciókat indíthatsz saját admin felületedről, melyekről a Charge me Up! applikáció a telefonján értesíti a vendéget. Emellett csatlakozhatsz italos partnereink akcióihoz is. Regisztrálj egyszerűen online, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudd meg miért jó a partnerünknek lenni

Szeretnél értesülni a legfrissebb eseményekről, hírekről, akciókról?

Iratkozz fel hírlevelünkre.

Tetszik? Kövess minket
Facebookon is

facebook.com/chargemeupNET