Charge Me Up!

Partner belépés
zárva

Dr. Illés Anikó fogszakorvos

Egyéb

Dr. Illés Anikó fogszakorvos vagyok, a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2004-ben. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgámat 2007-ben szereztem. Fogászatokon és klinikákon szerzett tíz éves tapasztalatommal elérkezettnek láttam az időt, hogy saját rendelőt nyissak.

Tetszik a hely? Nézd meg milyen
kedvezményeket ajánl neked

Kedvezményekhez
Gyerekkoromban egy fogászati kezelés megváltoztatta az egész életemet, ugyanis utána döntöttem el, hogy fogorvos leszek. Sikerült megvalósítanom a célomat, önmagamat. Elmondhatom, hogy azok közé tartozom, akik azzal foglalkoznak, amit igazán szeretnek.

A fogászat számomra nem pusztán a fogakról szól, hanem az emberről. Tudom, hogy sokan feszélyezve érzik magukat egy fogorvosi székben, emiatt első perctől kezdve arra törekszem, hogy oldott hangulatú és fájdalommentes legyen a kezelésük, mindezt egy kiválóan felszerelt rendelőben, magasan képzett szakemberekkel együtt valósítom meg.

Nálam minden páciens a kifogástalan fogorvosi és fogtechnikai munka mellett megkapja a számára szükséges időt és figyelmet. Egy kedves mosoly és egy barátságos szó, kezdete lehet egy jó orvos–beteg kapcsolatnak, hiszen az őszinte, szép mosolynak mindig a bizalom az alapja.

Szolgáltatások

  • WIFI

Kedvezmények

Akciók kizárólag a Charge Me Up felhasználóknak

+Ajándék

Ajándék kávé

 
115 db maradt
zárva

Kékfény Étterem és Pizzéria

Étterem
?
km, Kőszeg
-48%

Bacardi Cuba Libre

950 HUF helyett 494 HUF
119 db maradt
zárva

Center Kávézó

Kávézó
?
km, Békéscsaba
-10%

A'la carte

 
119 db maradt
zárva

The Club

Étterem
?
km, Budapest IX. kerület

Mindig a legrosszabbkor
merül le a telefonod?

Töltsd le ingyenes
alkalmazásunkat
és keress töltőpontot

Android iOs

Legyél te is partnerünk

Egy merülő telefon új vendégeket hozhat? Igen! Gondolj csak bele. A mobilosok nagy része napi szinten küzd az éppen rosszkor, rossz helyen merülő mobil problémájával. Te melyik kávézóba, étterembe mennél be ilyenkor? Egyre többen keresik azokat a vendéglátóhelyeket, ahol egyszerűen, gyorsan fel tudják tölteni mobiljukat. A Charge me Up! ehhez biztosítja a telefontöltőket, valamint vendéglátóhelyed bekerül a Charge me Up mobiltelefon töltőpontok egyre népesebb táborába. Akciókat indíthatsz saját admin felületedről, melyekről a Charge me Up! applikáció a telefonján értesíti a vendéget. Emellett csatlakozhatsz italos partnereink akcióihoz is. Regisztrálj egyszerűen online, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudd meg miért jó a partnerünknek lenni

Szeretnél értesülni a legfrissebb eseményekről, hírekről, akciókról?

Iratkozz fel hírlevelünkre.

Tetszik? Kövess minket
Facebookon is

facebook.com/chargemeupNET