Charge Me Up!

Partner belépés
nyitva 11:30 - 23:59

MASZEK UTCABÁR

Étterem

Legyél jókor, jó helyen. Mondjuk itt!

Tetszik a hely? Nézd meg milyen
kedvezményeket ajánl neked

Kedvezményekhez
Múltidéző egyszerűség, letisztult vagányság, fesztelen kulinaritás.
Tiszta udvar, rendes bár, a belváros szívében a Simonffy utcában.

A város legigazibb kultúrbisztrója tele élettel, tele energiával, tele békebeli pikantériával.

Megjegyzés: A belépéssel hozzájárulsz, hogy a helyszínen képek készülhessenek rólad, melyeket felhasználhatunk az online felületeinken és a bárral kapcsolatos kommunikációban.

A "DEBRECENI" SZTORI
"Nonszensz, hogy Debrecenben nem lehetett enni jó debreceni párost kb. két és fél évvel ezelőttig. Ha jött volna egy külföldi ismerősöm, akkor nem tudtam volna hova vinni, mert nem volt Debrecenben „debreceniző”. Rengeteg ország turizmust épít egy-egy jó ételre, ügyes marketinggel, mint például a németek a curry wurst-al. Gondoltam, nekünk ez miért nem megy? Ezért én ráfeküdtem erre a debreceni sztorira.
Nagyon fontosnak tartom, hogy ilyen értékeket ne hagyjuk veszni. Az emberek tapasztalata jelenleg, hogy egy nagyon rossz debrecenihez kell egy nagyon rossz csípős mustár, ami sós, mar és elnyomja a debreceni ízét, mert az meg még rosszabb.
Szeretnénk divatossá tenni a debrecenit. Az a baj, hogy a fiatalok még nem ettek jó debrecenit, mert amikor még jó volt, akkor ők még nem is éltek, amit meg most kapnak az nem jó, tehát miért szeretnék? Az öregek pedig még emlékeznek rá, hogy milyen volt. Na, ők meg azért nem szeretik, mert tudják, hogy a mostani csak az árnyéka a régi jófajta debreceninek." - Pataky Péter, chef

MIÉRT IS JÓ ASZTALT FOGLALNI?

Mert így biztosan tudhatod van szabad asztal, ami csakis Rád vár..

Azért mégis csak kényelmesebb puha fotelben kortyolni fröccsöt, vagy ülve benyomni a hambit. A csajod kabátjáról meg ne is beszéljünk. Nehogy már neked kelljen az öledben tartani hambizás közben. De amúgy is.. Naná, hogy legyen saját helyem #amaszekban

Szolgáltatások

  • WIFI
  • Sportközvetítés
  • Bankkártyás fizetés
  • Kerthelyiség
  • Klíma

Kedvezmények

Akciók kizárólag a Charge Me Up felhasználóknak

+Ajándék

Ajándék kávé

 
115 db maradt
nyitva 08:00 - 22:00

Kékfény Étterem és Pizzéria

Étterem
?
km, Kőszeg
-48%

Bacardi Cuba Libre

950 HUF helyett 494 HUF
119 db maradt
nyitva 09:00 - 21:00

Center Kávézó

Kávézó
?
km, Békéscsaba
-10%

A'la carte

 
119 db maradt
nyitva 11:30 - 01:00

The Club

Étterem
?
km, Budapest IX. kerület

Mindig a legrosszabbkor
merül le a telefonod?

Töltsd le ingyenes
alkalmazásunkat
és keress töltőpontot

Android iOs

Legyél te is partnerünk

Egy merülő telefon új vendégeket hozhat? Igen! Gondolj csak bele. A mobilosok nagy része napi szinten küzd az éppen rosszkor, rossz helyen merülő mobil problémájával. Te melyik kávézóba, étterembe mennél be ilyenkor? Egyre többen keresik azokat a vendéglátóhelyeket, ahol egyszerűen, gyorsan fel tudják tölteni mobiljukat. A Charge me Up! ehhez biztosítja a telefontöltőket, valamint vendéglátóhelyed bekerül a Charge me Up mobiltelefon töltőpontok egyre népesebb táborába. Akciókat indíthatsz saját admin felületedről, melyekről a Charge me Up! applikáció a telefonján értesíti a vendéget. Emellett csatlakozhatsz italos partnereink akcióihoz is. Regisztrálj egyszerűen online, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudd meg miért jó a partnerünknek lenni

Szeretnél értesülni a legfrissebb eseményekről, hírekről, akciókról?

Iratkozz fel hírlevelünkre.

Tetszik? Kövess minket
Facebookon is

facebook.com/chargemeupNET